Μήνυμα Διοικητού

Αγαπημένες Φίλες,

Η ιστοσελίδα της Περιφέρειάς μας  συμπληρώνει φέτος τη  2η χρονιά  λειτουργίας  της,. εμπλουτισμένη με κείμενα και φωτογραφίες  που αποτυπώνουν την Ιστορία μας και τις δράσεις μας . Φετινό μας σύνθημα το <Leave a Lasting Legacy> -«΄Αφησε  μια διαρκή κληρονομιά.»

Το 2017-18  είναι  άλλη μία χρονιά γεμάτη Ιννεργουηλικά γεγονότα τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας, όσο και σε Διεθνές: Το Πανελλήνιο Συνέδριό μας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, η επίσκεψη της Προέδρου του IIW Dr Kapila Gupta από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2018 και το Παγκόσμιο Συνέδριο τον Απρίλιο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ως Διοικητής και ΔΣ της Περιφέρειας στόχο έχουμε τη φετινή χρονιά  να στηρίξουμε, ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους Ομίλους της Περιφέρειάς μας, λειτουργώντας ομαδικά, συνθετικά και όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά μέσα στα πλαίσια των Αρχών και των Ιδεωδών του Inner Wheel  και του φετινού  συνθήματος της Προέδρου μας.

Η Dr Kapila Gupta μας προτρέπει να αφήσουμε το αποτύπωμά μας, τη παρακαταθήκη  μας για το μέλλον της Οργάνωσής μας.

Πώς; Αφήνοντας στις νέες γενιές  μνήμες Προσφοράς προς το συνάνθρωπο και μνήμες Φιλίας ανάμεσα στα μέλη και στο κόσμο γύρω μας. Λειτουργώντας ως πρότυπο και  παρουσιάζοντας την Ιστορία του Ομίλου ή της Περιφέρειας μας, ώστε τα νέα μέλη να μάθουν την Ιστορία του INNER WHEEL που είναι  γεμάτη ανιδιοτελή προσφορά. Εμπνέοντας και παροτρύνοντας και άλλους να θέλουν  να συμμετάσχουν στην Οργάνωσή μας και να δουν τις προσπάθειές τους να καρποφορούν. Με νέους τρόπους προβολής της δημόσιας εικόνας της Οργάνωσής μας στο κόσμο.

Αγαπημένες Φίλες,

< Ας γίνει ότι κάνει η κάθε μια σας το θεμέλιο για μια διαρκή κληρονομιά στο Inner Wheel>

Με Ιννεργουηλική Φιλία

Ντέπυ Βαρότσου

Διοικητής 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος