Άρωμα Γυναίκας

Μια πολλή όμορφη βραδιά, με την επιμέλεια και την φροντίδα της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, στον πανέμορφο χώρο του πολιτιστικού κέντρου “Μελίνα Μερούρη” ,απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλες και φίλοι του IW Ελλάδος, την Παρασκευή 15/3/2019, με αφορμή του Εορτασμού της ημέρας της Γυναίκας. Η πρόεδρος της Επιτροπής, Κίρκη Νικολοπούλου, τίμησε την Διοικητή Ντέπυ Βαρότσου, ως τη Γυναίκα σύμβολο, που αγωνίζεται με αλτρουισμό, αυταπάρνηση και ευγένεια για έναν καλύτερο Κόσμο, τιμώντας στο πρόσωπό της κι όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται ομοίως καθημερινά. Στη συνέχεια μίλησε ο Διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ, Δημήτριος Δουγένης. Το θέμα της ομιλίας του ¨Άρωμα Γυναίκας”, αφιερωμένο σε όλες τις επιφανείς γυναίκες από την Αρχαιότητα ως σήμερα, και στις δυνατότητες των γυναικών να βελτιώνουν τις συνθήκες για το μέλλον της Ανθρωπότητας. Η βραδιά έκλεισε μελωδικά με την Έφη Βουρλιώτη στο πιάνο να αποδίδει έργα του Chopin, Paderewski κά, με τον υπέροχο, μοναδικό τρόπο της.
Με ένα ποτήρι κρασί στη λήξη της εκδήλωσης, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους και συγχαρούν τις διοργανώτριες της βραδιάς.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Rotary, Ντόρα Κέμου, κι οι τέως Διοικητές Μαριάννα Δελιβοριά και Μαριάννα Καλοειδά.
Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξολοκλήρου, στο ίδρυμα ” Ελίζα”.

Print Friendly, PDF & Email