“Αλλαγή Διοίκησης 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος

Μέσα σε συγκινητικό κλίμα, χαράς και φιλίας, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, η Τελετή Αλλαγής της Διοίκησης της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος, στο Radisson Blu Park Hotel, στην Αθήνα.
Η Διοικητής Ντέπυ Βαρότσου ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας, για την συνεργασία και τη στήριξη στο σημαντικό έργο της Περιφέρειας, αυτή τη χρονιά που ολοκληρώνεται. Ευχαρίστησε επίσης, όλες τις Προέδρους και τα μέλη των Ομίλων, που στάθηκαν δίπλα της, υλοποιώντας τους στόχους του “Εμείς”. Τέλος, ευχήθηκε τα καλύτερα στη επερχόμενη Διοικητή Ελένη Γιαννιδάκη και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η νέα Διοικητής, Ελένη Γιαννιδάκη με λόγια ενότητας, αγάπης και ευθύνης, είπε πως θα πράξει το καλύτερο δυνατό, για να ενισχύσει, να δυναμώσει και να προάγει την Οργάνωσή μας. 
Ευχαριστίες εισέπραξε εκατέρωθεν κι η Webmaster της Περιφέρειας, Κατερίνα Κατσαούνη, για την επιτυχημένη διοργάνωση της Τελετής.
Μέλη από όλους τους Ομίλους των Αθηνών και μέλη από τους Ομίλους Πανοράματος Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Βόλου, Ρόδου, Πάτρα Βορρά Ρίου και Patra Europea τίμησαν την διαδικασία, με την παρουσία τους και απόλαυσαν την όμορφη εκδήλωση, σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα.”

Print Friendly, PDF & Email