Αλλαγή Ηγεσίας της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος 2020-21

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 έγινε η αλλαγή ηγεσίας της 247 Περιφέρειας Inner Wheel Ελλάδος, στο Tennis Club Ηλιούπολης. Η κατά γενική ομολογία άξια Διοικητής, Ελένη Γιαννιδάκη παραμένει για 2η χρονιά Διοικητής της Περιφέρειας. Η ΕΕ Μαρία Πλοιαρχοπούλου, παράδωσε στην ΕΕ, Γιάννα Καλύβα, με τις ευχές της για καλή επιτυχία.
Η Webmaster, Κατερίνα Κατσαουνη, με ιδιαίτερη συγκίνηση παρέδωσε στην επόμενη WM, Νέλλη Μπέλκη.
Οι Αντιδιοικητές, Ντίνα Φύκιρη Ξενάκη και Ρόζμαρι Νικολακοπούλου, μαζί με τη γραμματέα, Δώρα Μαραβέγια Παπάζογλου και την Ταμία, Γιούλη Μπουγιούκου Βακαλοπούλου συνεχίζουν τα καθήκοντά τους στο ΔΣ της Περιφέρειας και για το έτος 2020-21.
Η όλη εκδήλωση εξελίχθηκε σε ζεστό φιλικό κλίμα, με τη χαρά της επανένωσης ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μελών.
Η Διοικητής Ελένη Γιαννιδάκη μίλησε το έργο της χρονιάς που πέρασε, εκθείασε τις αξιωματούχες των Ομίλων και τα μέλη, για τις δράσεις τους, ευχαρίστησε το τα μέλη του ΔΣ της Περιφέρειας, για το έργο τους και τη στήριξή τους στο πρόσωπό της, μοίρασε δώρα και όπως χαρακτηριστικά είπε “χαρίζει την καρδιά της σε κάθε μέλος του IW”.
Στην εκδήλωση έγιναν 4 νέα μέλη στον Όμιλο Χαλανδρίου.
Φίλες από όλους τους Ομίλους των Αθηνών τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και απόλαυσαν την όμορφη διοργάνωση της.

Print Friendly, PDF & Email