Διοικητικό Συμβούλιο Inner Wheel 247 Περιφέρεια Ελλάδος 2019-20

Το 1ο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της 247 Περιφέρειας Inner Wheel Ελλάδος, για τη χρονιά 2019-20, έγινε στο ξενοδοχείο Crown Plaza, στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.
Η Διοικητής Ελένη Γιαννιδάκη, ήρθε στην Αθήνα ειδικά, για τη σύγκλιση του Συμβουλίου και συμμετείχαν σε αυτό, η προΔιοικητής, Ντέπυ Βαρότσου, οι αντιδιοικητές, Ρόζμαρι Νικολακοπούλου και Ντίνα Ξενάκη, η αναπληρώτρια Εθνική Εκπρόσωπος Γιάννα Καλύβα, η Webmaster, Κατερίνα Κατσαούνη, η Μαριάννα Μαλτέζου της επιτροπής Κωδικοποίησης, και οι πρόεδροι των Ομίλων Γλυφάδας, Μαρία Γαρδούνη, Κηφισιάς, Ελένη Παναγιώτου και η προπρόεδρος Αθηνών-Βορρά, Βίκυ Χατζηαντωνίου..
Διαδικτυακά ήταν παρούσες κατά την διάρκεια του Συμβουλίου, ως Αξιωματούχοι της Περιφέρειας, η Γραμματέας Δώρα Μαραβέγια και η Ταμίας, Γιούλη Μπουγιούκου.
Συζητήθηκαν σε πνεύμα φιλικό, ομόνοιας και κατανόησης όλα τα θέματα της νέας χρονιάς, όπως η διοργάνωση του Συνεδρίου- Γενικής Συνέλευσης στη Θεσσαλονίκη, νομικά θέματα, έγκριση προϋπολογισμού, κ.ά. και διατυπώθηκαν προτάσεις, επιφυλάξεις, καθώς επίσης δόθηκαν και λύσεις σε καίρια θέματα.
Τα κεράσματα της συνάντησης ήταν προσφορά της Διοικητού, Ελένης Γιαννιδάκη, η οποία αγκάλιασε όλα τα μέλη του Συμβουλίου, έχοντας έναν καλό λόγο, για τον καθένα.
Με ευχές για μια πολύ καλή ιννεργουιλική χρονιά, έκλεισε η συνάντηση, βγάζοντας την καθιερωμένες οικογενειακή φωτογραφία, της Διοικητού με τα μέλη του Συμβουλίου.

Print Friendly, PDF & Email