Εορτασμός των γενεθλίων του Inner Wheel από τους 5 Ομίλους της Αθήνας

Με εξαιρετική λαμπρότητα και με μεγάλη προσέλευση, γιορτάστηκαν από τους πέντε Ομίλους των Αθηνών τα 96α γενέθλια του IIW στον υπέροχο χώρο του Hill Athens με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη.
Τον συντονισμό της βραδιάς έκανε η Πρόεδρος του Ομίλου Κηφισιάς, Ελένη Παναγιώτου με ένα ζεστό καλωσόρισμα δίδοντας στη συνέχεια τον λόγο στην Διοικητή της 247 Περιφέρειας Ελένη Γιαννιδάκη, η οποία με θερμά λόγια μίλησε για την φιλία, που αναπτύσσεται μεταξύ των μελών των Ομίλων, για την έντονη προσπάθειά της να ιδρύσει άμεσα την Ομοσπονδία, που θα διευκολύνει τις κινήσεις της Περιφέρειας, και ότι θα περιμένει με αγάπη όλες μας στο συνέδριο στην Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μας μυήσει στα μυστικά της οικοδόμησης του Παρθενώνα, που έλαμπε κάτω από το φεγγαρόφωτο, με συνέπεια να συνεπάρει το ακροατήριο.
Η Εθνική Εκπρόσωπος Μαρία Πλοιαρχοπούλου διάβασε το μεταφρασμένο από την ίδια, μήνυμα της Προέδρου του IIW Phillys Charter για τα 96 γενέθλια του IIW.
Ακολούθησε η εξαιρετική μεστή και εμπεριστατωμένη ομιλία του μέλους της Κηφισιάς, Αλεξάνδρα Αδάμη, Ομότιμου Καθηγήτριας των Ανωτάτων Τεχνικών Ιδρυμάτων Αθηνών και Επιτίμου Δικηγόρου Αθηνών με θέμα :
« ΥΙΟΘΕΣΙΑ – ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ»
Την ομιλήτρια συνεχάρη η Διοικητής και της απέμεινε τιμητική πλακέτα με το σήμα του IW και παρέλαβε ανθοδέσμη από την ανάδοχο της Έφη Βουρλιώτου.
Στη συνέχεια οι Πρόεδροι και οι επίσημοι εκπρόσωποι, των 5 Ομίλων της Αθήνας, Ελένη Παναγιώτου, Μαρία Γαρδούνη, Κατερίνα Γαρδούνη, Ρόζμαρι Νικολακοπούλου και Κατερίνα Κατσαούνη, μαζί με τη Διοικητή, Ελένη Γιαννιδάκη, έσβησαν τα κεράκια της τούρτας για τον εορτασμό των γενεθλίων του Διεθνούς IW ~ Inner Wheel Day~!!!
Η βραδιά έκλεισε με εκλεκτό ελαφρύ δείπνο και επίσης ποιοτικό οίνο και με ευχάριστες συζητήσεις μεταξύ των μελών, εναγκαλισμών κι ευχών για χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις προέδρους των 5 Ομίλων Αθήνας, για την τόσο όμορφη και επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, κάνοντας πράξη το όλες “ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.
Print Friendly, PDF & Email