Προσφέροντας με Αγάπη….. Ανθίζουμε

Ολοκληρώνοντας το αξιέπαινο έργο της, η Διοικητής της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος 2017-19, Ντέπυ Βαρότσου, παρέδωσε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στον βρεφονηπιακό σταθμό Νέας Μάκρης- Μαραθώνα, πολυσύνθετο όργανο παιδικής χαράς και πολυμηχάνημα εκτύπωσης. Η Διοικητής, με την ομιλία της τόνισε το σημαντικό έργο των μελών του Inner Wheel Ελλάδος και την μεγάλη σημασία του “Εμείς”, όπου με κοινό έργο όλων των Ομίλων γίνονται μεγάλα έργα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, όπου υπάρχει ανάγκη.
Με θερμές ευχαριστίες προς το IW Ελλάδος παρέλαβαν το προσφερόμενο υλικό, η Δημοτική Σύμβουλος Μαραθώνα, Μυλωνά Χριστίνα, η υπεύθυνη Διευθύντρια του Σταθμού, Ζούλη Χριστίνα, η Διευθύντρια του 1ου Παιδικού Σταθμού Ν. Μάκρης, Θειακού Τούλα, οι υπεύθυνες υπάλληλοι του Τετράπολις για την προμήθεια υλικών των παιδικών σταθμών, Χρυσούλα Ελένη & Τσίτουρα Ελένη, το προσωπικό του Σταθμού και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων.
Εκ μέρους της Διοίκησης παρευρέθησαν στην Τελετή Παράδοσης- Παραλαβής, η Webmaster, Κατερίνα Κατσαούνη, η τέως Διοικητής, Γιάννα Καλύβα, η τέως BD, Ρόζμαρι Νικολακοπούλου και η γραμματέας του Ομίλου Γλυφάδας, Τίνα Λουκίδη & το μέλος, Κική Τσούτσουβα και η ISO των Ομίλων Κηφισιάς, Έφη Βουρλιώτου και Χαλανδρίου, Λιάνα Πενταγιώτη.
Μετά την τελετή προσφέρθηκαν κεράσματα στις συμμετέχουσες και στη συνέχεια έγινε η ξενάγησή τους στους χώρους του Βρεφονηπιακού Σταθμού, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν, τους λιλιπούτειους μαθητές του Σταθμού, να παίξουν και να τραγουδήσουν μαζί τους.”
Print Friendly, PDF & Email