Τηλεδιάσκεψη των Περιφερειών IW Μεσογείου

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2020, έγινε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των Περιφερειών INNER WHEEL της Μεσογείου, όπου το κύριο μέρος της διοργάνωσης ανέλαβε η 211 Περιφέρεια Σικελίας Καλαβρίας, σε συνεργασία με τη 247 Περιφέρεια Ελλάδος, τη 96 Περιφέρεια Κύπρου και τη 73 Περιφέρεια FAMAT (Αλγερία, Κορσική, Γαλλική Ριβιέρα, Τυνησία, Μαρόκο). Το κύριο θέμα της τηλεδιάσκεψης αφορούσε τα θέματα που αναδείχτηκαν ως προβλήματα στις ημέρες της κρίσης, αλλά και οι πολλαπλές και πολυποίκιλες δράσεις των μελών του IW, για την αντιμετώπιση και τη στήριξη ανθρώπων με ανάγκες στην περίοδο αυτή.

Εξαιρετικός και καίριος ο λόγος της Διοικητού Ελένης Γιαννιδάκη, που ανέπτυξε τα προβλήματα, που παρουσιάστηκαν αλλά και τις λύσεις, που δόθηκαν από τα μέλη του IW και τις επόμενες δράσεις που θα γίνουν στο μέλλον, από την πλευρά του IW Ελλάδος.

Επίσης, από την Ελλάδα, συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη η ΕΕ Μαρία Πλοιαρχοπούλου, η αναπληρώτρια ΕΕ, Γιάννα Καλύβα, η πρόεδρος Αθηνών Βορρά, Νανά Τσουμάκη, η πρόεδρος Ρόδου, Εύη Κατσάρα, και από την Ηλιούπολη, η πρόεδρος, Κατερίνα Γαρδούνη, η γραμματέας, Πέννυ Αλεξάτου και κι η εκπρόσωπος, Νέλλη Μπέλκη, που παρευρέθηκαν με αξιόλογες ομιλίες.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε σε θερμό φιλικό κλίμα με εγκάρδια συναισθήματα, χαράς κι ικανοποίησης από τις συμμετέχουσες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις διοργανώτριες, για το συντονισμό και τη διεκπεραίωση μιας τόσο επιτυχημένης τηλεδιάσκεψης και σε όλες τις αξιωματούχες και τα μέλη της Μεσογείου, που συμμετείχαν, καθώς και για τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα μέλη του Inner Wheel της 247 Περιφέρειας Ελλάδας που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με τις σημαντικές κι εύστοχες ομιλίες τους, τιμώντας το Inner Wheel Ελλάδος.
 
 
Print Friendly, PDF & Email