14η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση

Το 14ο IW Ευρωπαϊκό Meeting πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου διαδικτυακά. Οργανώθηκε από την Εθνική Εκπρόσωπο IW Ελλάδος Γιάννα Γραβιά Καλύβα, την Αν. Εθνική Εκπρόσωπο Ανθούλα Καμπουροπούλου, την IIW Board Director Μάνια Παπαδοπούλου Φαλίδα και την IIW P BoardDirector Σίσσυ Αυγερινού. Συντονίστρια του Meeting ήταν η IIW PBD Σίσσυ Αυγερινού και την εργασία της Γραμματέα ανέλαβε η IIW PBD Gabrielle Scruempf. 50 συμμετέχουσες από όλες τις χώρες της Ευρώπης με Εθνική Εκπρόσωπο (20 Ευρωπαϊκές χώρες) έλαβαν μέρος στο Meeting. Η α. τ. Πρόεδρος του Διεθνούς InnerWheel Phyllis Charter, οι τ. Πρόεδροι του Διεθνούς Inner Wheel Catherine Refabert και Charlotte De Vos και η Υπεύθυνη Καταστατικού του Διεθνούς Inner Wheel Corinne Dalleur συμμετείχαν στο διαδικτυακό EuropeanMeeting.

1η μέρα εργασιών

 Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των εργασιών πολύ ενδιαφέροντα και ενημερωτικά θέματα παρουσιάστηκαν από αξιόλογες ομιλήτριες όπως : ‘’European Rally και European Platform’’, από την τ. Πρόεδρο του Διεθνούς Inner Wheel Charlotte De Vos, ‘’1ο IW European Rally 2019 στο Ρότερνταμ’’, από την τ. ΕΕ του IW Ολλανδίας Marian Tellegen,’’ το 2ο European Rally 2022 στο Βερολίνο’’, από την ΕΕ της Γερμανίας Beatrix Von Fassong,’’ η Ιστορία των European Meetings’’, από την IIW PBD Gabrielle Scruempf,’’ From thespirit of the beginnings to a new European Meeting concept’’, από την IIW PBD Luisa Vinciguerra. Πολλές διοργανώτριες παλαιότερων European Meetings συμμετείχαν στο Meeting και πρόσθεσαν τις εμπειρίες τους από τη διοργάνωση του, αλλά και τις ιδέες και προτάσεις τους για το μέλλον. Όλες οι συμμετέχουσες πρόσθεσαν τη γνώμη, τις ιδέες, αλλά και τις προσδοκίες τους από τα μελλοντικά EΜs

2η Μέρα Εργασιών

Το 14ο Ευρωπαϊκό Meeting συνεχίστηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με ενδιαφέροντα θέματα, αξιόλογους ομιλητές και γόνιμες συζητήσεις. Παρουσιάστηκαν τα θέματα :’’ Οι όμιλοι της Ευρώπης θα πρέπει να γίνουν ένα εργαστήριο για την ανανέωση του Διεθνούς Inner Wheel’’, από την τ. Πρόεδρο του Διεθνούς Inner WheelCatherine Refabert, ‘’Υπάρχει Δημοκρατία στο Διεθνές Inner Wheel’’ από την Εθνική Εκπρόσωπο του InnerWheel Δανίας Kirsten Møller, ‘’Η πανδημία του Covid 19’’, από την IIW BD Μάνια Παπαδοπούλου Φαλίδα, ‘’Covid 19 disaster and vaccination fund’’, από την IIW BD Sandra Neretljakovic,’’ Πρόγραμμα στήριξης του Inner Wheel Κύπρου (District 96) σε χώρες της Ανατολικής Μεσογείου’’, από την Εθνική Εκπρόσωπο του InnerWheel Κύπρου Τασούλα Βοσκού, ‘’Σωστός τρόπος συμπλήρωσης των Nomination Forms και των forms για τις προτάσεις του Παγκοσμίου Συνεδρίου του IIW’’, από την α. τ. Πρόεδρο του Διεθνούς Inner Wheel PhyllisCharter και την Υπεύθυνη Καταστατικού του Διεθνούς Inner Wheel Corinne Dalleur.

Οι προτάσεις και οι τροποποιήσεις στο παγκόσμιο συνέδριο του Διεθνούς Inner Wheel παρουσιάστηκαν από την Εθνική Εκπρόσωπο της Δανίας Kirsten Møller και συζητήθηκαν. Το 14ο διαδικτυακό Πανευρωπαϊκό Meeting ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του 15ου European Meeting που θα γίνει στο Rimini από 9-12 Σεπτεμβρίου 2021 από την Εθνική Εκπρόσωπο της Ιταλίας Cinzia Tomatis.

Print Friendly, PDF & Email