15η Πανευρωπαϊκή Συνάντήση

Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω  για το 15th Inner Wheel European Meeting.

Η Ετήσια Ευρωπαϊκή συνάντηση των Εθνικών Εκπροσώπων και τ. board directors εφέτος έγινε στο Rimini της Ιταλίας από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Ήταν μία πετυχημένη συνάντηση που έγινε δια ζώσης στο Rimini, αλλά παράλληλα και διαδικτυακή για όσες συμμετέχουσες επιθυμούσαν.

Η εκπροσώπηση της Ελλάδος έγινε διαδικτυακά από την εθνική εκπρόσωπο Γιάννα Γραβιά Καλύβα. Συμμετείχαν 35 IW φίλες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες.

Το κεντρικό θέμα της Συνάντησης ήταν «Together, towards the century of IW»   «Όλες μαζί, προς τον αιώνα του IW»

Η εξαιρετική διοργάνωση έγινε από τις Ιταλίδες IW φίλες:  Cinzia Tomatis, p.NR, Luisa Vinciguerra, p.BD, Donatella Nicolich, NR, Amendola Donatella, d.NR, Lilly Pasini, και Cinzia Marchetti.  Εκτός των Εθνικών Εκπροσώπων και των αναπλ. Εθνικών Εκπροσώπων συμμετείχαν, η πρόεδρος του IIW, Ebe Martines, η οποία ανάλυσε το σύνθημα της IW χρονιάς «Pink First», η Sissel Michelsen, υπεύθυνη καταστατικού IIW, η οποία ανάλυσε όσα αφορούν το καινούργιο καταστατικό IIW του 2021, η Catherine Refabett, p.president IIW, η οποία ανέλυσε το ρόλο των «ανώτερων» αξιωματούχων του IW, η Charlotte de Vos, p. President IIW, η οποία ανέπτυξε τις προδιαγραφές για δημιουργία Ευρωπαϊκού website, η Gabriele Schruempf, p.BD, η οποία ανέπτυξε το ρόλο των European Meetings στο μέλλον και η Σίσσυ Αυγερινού, p.BD, η οποία διάβασε τα πρακτικά του 14ου European Meeting  που οργανώθηκε διαδικτυακά στην Ελλάδα το 2020  και η Luisa Vincinguerra, p.BD, η οποία ανέλυσε το ρόλο των Εθνικών Εκπροσώπων.

Πριν από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και τις εργασίες που διενεργήθηκαν στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, όλες οι Εθνικές Εκπρόσωποι, των χωρών που συμμετείχαν, αναφέρθηκαν στα στοιχεία και την κατάσταση των χωρών τους.

Πριν από τις εργασίες της 15ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης είχαν λάβει χώρα εντός του Ιουλίου και Αυγούστου 6 workshops, ομάδες εργασίας που οργάνωσαν:

Η Luisa Vinciguerra με θέμα, Law, ο Νόμος στο IW, η Cinzia Tomatis με θέμα, Management, η Διοίκηση στο IW και η Donatella Nicolich, με θέμα, Training, η Εκπαίδευση στο IW.

Τα αποτελέσματα των ομάδων παρουσιάστηκαν στη 15η Ευρωπαϊκή Συνάντηση και ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στο τέλος της Ευρωπαϊκής Συνάντησης παρουσιάστηκε το Ευρωπαϊκό Ράλλυ, που θα γίνει στο Βερολίνο, το Σεπτέμβριο 2022.

Ανακοινώθηκε επίσης το επόμενο 16ο European Meeting, που θα γίνει στη Γαλλία τον Ιούλιο 2022.

Για όσες συμμετείχαν στη διαδικτυακή συνάντηση, έληξε με τους χαιρετισμούς των Ιταλίδων διοργανωτών, ενώ για όσες ήταν στο Rimini ακολούθησε δείπνο και την επόμενη μέρα Κυριακή μία ωραία εκδρομή.

Τα συμπεράσματα του 15ου European Meeting θα σας τα στείλω  με e-mail  μαζί με τα πρακτικά της συνάντησης.

Θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με τις υποψηφιότητες της Εθνικής Εκπροσώπου και της αναπληρώτριας Εθν. Εκπροσώπου για το 2022-2023,ότι θα πρέπει οι όμιλοι να  τις στείλουν σε εμένα και στη διοίκηση μέχρι 31 Οκτωβρίου και στην περίπτωση δύο υποψηφιοτήτων ,θα γίνουν εκλογές με επιστολική ψήφο, σύμφωνα  με το καταστατικό του IIW  και το καταστατικό των ομίλων της ομοσπονδίας.

Print Friendly, PDF & Email