16η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση

Στις 31 Μαΐου και στην 1η Ιουνίου 2022 έλαβε χώρα η 16η IW Ευρωπαϊκή Συνάντηση των Εθνικών Εκπροσώπων(16th IW European Meeting) . Τη διοργάνωση ανέλαβαν οι Γαλλίδες IW στο Παρίσι, Catherine Refabert, p.P. IIW, Isabelle Cheval, BD, Διαχειρίστια, και Brigitte Le Josne, Pres. IW FAMAT.

Το κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν:”Together, to change the Constitution”, δηλαδή, “Μαζί ,για να αλλάξουμε το Καταστατικό”.

Μέσα στην IW χρονιά είχαν γίνει 9 ομάδες εργασίας (Workshops) διαδικτυακά, που είχαν διαμορφώσει προτάσεις που θα προταθούν στο επόμενο IW παγκόσμιο Συνέδριο .

Μεταξύ των συντονιστριών των προτάσεων ήταν η Luisa Vinciguera, pBD Ιταλίας, η Charlotte de Vos, p.PIIW , η Gabriele Schrümpf, pBD Αυστρίας και η Σίσσυ Αυγερινού, p BD Ελλάδος κά.

Από όλη την Ευρώπη συμμετείχαν 54 IW. ΑπόΕλλαδα συμμετείχαν η Εθνική Εκπρόσωπος Γιάννα Γραβιά Καλύβα, 2021-22 και η εψ. ΕΕ Ρόζμαρι Νικολακοπούλου.

Η επόμενη Ευρωπαϊκή συνάντηση θα γίνει τον Απρ. 2023 στην Κύπρο. Η Κύπρια ΕΕ Τασούλα Βοσκού μας παρουσίασε το όμορφο νησί της.

Το επόμενο European Rally θα γίνει στη Φινλανδία το 2025.

Επίσης θα γίνει και μια κρουαζιέρα στη Βόρεια Ευρώπη το 2023.

Ήταν μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική Ευρωπαϊκή Συνάντηση.

Print Friendly, PDF & Email