16ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κοπεγχάγη

Στις 5-10 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη το 16ο παγκόσμιο συνέδριο του Διεθνούς Inner Wheel με πάνω από 4000 συνέδρους.

Το Διεθνές Inner Wheel είναι η μεγαλύτερη γυναικεία εθελοντική οργάνωση προσφοράς με περίπου 105000 μέλη από 105 χώρες και γεωγραφικές περιοχές . Κάθε 3 χρόνια πραγματοποιείται παγκόσμιο συνέδριο με εκπροσώπους από τις 105 χώρες , με έντονο πολυεθνικό χρώμα και διαφορετικές απόψεις που συντελούν στη διεθνή κατανόηση. Το παγκόσμιο συνέδριο είναι μία μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων, κατάρτισης νέων προγραμμάτων προσφοράς και προτάσεων τροποποίησης του καταστατικού.

 Η ελληνική αποστολή που αποτελείτο από την Εθνική Εκπρόσωπο Σίσσυ Αυγερινού-Λιούτα,τη Διοικητή Φαίδρα Σπανού, τις Προδιοικητές Μαρία Πλοιαρχοπούλου και Μάνια Παπαδοπούλου- Φαλίδα κατάφερε να υπερψηφιστούν οι δύο ελληνικές προτάσεις και να αποσπάσουν πολύ κολακευτικά σχόλια από τις εκπροσώπους των άλλων χωρών.

 Επίσημη προσκεκλημένη του συνεδρίου ήταν η πριγκίπισσα Bennedikt της Δανίας και κεντρική ομιλήτρια η Lene Espersen που αν και μόλις 49 ετών έχει διατελέσει Υπουργός Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Εξωτερικών, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος της Δανίας.

Η διοργάνωση του συνεδρίου από την οργανωτική επιτροπή και το Εθνικό Διοικούν Σώμα της Δανίας ήταν εξαιρετική και η φιλοξενία πολύ ζεστή, σε ένα πολύ φιλικό κλίμα. 

Print Friendly, PDF & Email