2ο Διευρυμένο ΔΣ της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος 2019-20

Το 2ο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της χρονιάς 2019-20, έγινε το Σάββατο 30/11/2019, στην Αθήνα.
Η διοικητής Ελένη Γιαννιδάκη, αφού καλωσόρισε όλες τις παριστάμενες, ανέλυσε την απαιτούμενη διαδικασία, ώστε η Περιφέρεια να γίνει Ομοσπονδία και τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ίδια, για την τελεσφόρηση της προσπάθειας. Επίσης, ενημέρωσε για το πρόγραμμα και τις προετοιμασίες που απαιτούνται, για το Συνέδριο- Γενική Συνέλευση του Inner Wheel Ελλάδος τον Φεβρουάριο και τις επικείμενες εκδηλώσεις του τριημέρου 21-22-23 Φεβρουαρίου 2020.
Στη συνέχεια, συζητήθηκαν και άλλα τρέχοντα θέματα, που απασχολούν τη Διοίκηση, με όλα τα μέλη του ΔΣ, να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία.
Μετά το πέρας του ΔΣ της Περιφέρειας, ακολούθησε συνεδρίαση της Επιτροπής Internet.
Η Διοικητής Ελένη Γιαννιδάκη δήλωσε πως σύντομα, θα είναι και πάλι Αθήνα, για τις επίσημες επισκέψεις της, στους Ομίλους των Αθηνών.

Στο διευρυμένο ΔΣ παρευρέθηκαν, η Διοικητής Ελένη Γιαννιδάκη, η αντιδιοικητής Ρόζμαρι Νικολακοπούλου, η προ διοικητής Ντέπυ Βαρότσου, η Γραμματέας, Δώρα Παπάζογλου, η Webmaster, Κατερίνα Κατσαούνη, η ΕΕ, Μαρία Πλοιαρχοπούλου, η αναπληρώτρια ΕΕ, Γιάννα Καλύβα, οι πρόεδροι των Ομίλων, Αθηνών Βορρά, Νανά Τσουμάκη, Γλυφάδας, Μαρία Γαρδούνη, Κηφισιάς, Ελένη Παναγιώτου, η Μαριάννα Μαλτέζου, Νέλλη Μπέλκη και η Βίκυ Κωνσταντινίδου και διαδικτυακά η Ταμίας,Γιούλη Μπουγιούκου.”
Print Friendly, PDF & Email