3ο Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος

Την Κυριακή 12/1/2020 στο ξενοδοχείο Crown Plaza, στην Αθήνα έγινε το 3ο ΔΣ της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος, με βαρύνουσας σημασίας θέματα, για την Περιφέρειά μας.
Η Διοικητής Ελένη Γιαννιδάκη, αφού ευχήθηκε τα μέλη του Συμβουλίου για την νέα χρονιά, ευχαρίστησε θερμά την Αλεξάνδρα Αδάμη, μέλος του Ομίλου Κηφισιάς για την εξαιρετική της δουλειά, στη δημιουργία του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, που ευγενικά προσφέρθηκε να αναλάβει. Ζήτησε στη συνέχεια και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αγαπημένης μας προΔιοικητού, Ντέπυς Βαρότσου.
Κατόπιν έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΔΣ, με τυχερή την Αντιδιοικητή μας, Ντίνα Ξενάκη, του Ομίλου Γλυφάδας, που παρέλαβε ένα όμορφο δώρο κόσμημα, από τη Διοικητή, την “Σκάλα της Επιτυχίας”.
Συζητήθηκε αναλυτικά το Καταστατικό της υπό ίδρυση Ομοσπονδίας, και έγιναν λεπτομερώς και οι τελευταίες διορθώσεις. Έγινε ενημέρωση για τη διοργάνωση και το πρόγραμμα του Συνεδρίου και της ΓΣ, του Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Συζητήθηκαν οι προτάσεις των Ομίλων για τη ΓΣ και άλλα θέματα σημαντικά για το IW Ελλάδος κι έγινε ενημέρωση των οικονομικών της Περιφέρειας, από την ταμία Γιούλη Μπουγιούκου.
Τέλος με χαρά η Διοικητής παρέδωσε στον πατέρα της μικρής προστατευομένης μας από τα Γιάννενα, χρηματικό ποσό για την κάλυψη των απαιτούμενων εξόδων θεραπείας της.
Παρούσες ήταν η Διοικητής, Ελένη Γιαννιδάκη, η ΕΕ, Μαρία Πλοιαρχοπούλου, οι Αντιδιοικητές, Ρόζμαρι Νικολακοπούλου και Ντίνα Ξενάκη, η ταμίας, Γιούλη Μπουγιούκου, η α ΕΕ, Γιάννα Καλύβα, η Webmaster, Κατερίνα Κατσαούνη, η πρόεδροι Κηφισιάς, Ελένη Παναγιώτου, Γλυφάδας, Μαρία Γαρδούνη, και Ηλιούπολης, Κατερίνα Γαρδούνη, από Χαλάνδρι η Φανή Παπαδοπούλου και η Ντίνα Γιαννιδάκη, από Κηφισιά, η Αλεξάνδρα Αδάμη.
Με ευχές κι αγκαλιές από τα μέλη έκλεισε η σημαντική αυτή συνεδρίαση του ΔΣ.

Καλή μας χρονιά!!!
Print Friendly, PDF & Email