32ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο και η Γενική Συνέλευση της 247 Περιφέρειας   IW Ελλάδος στο Μουσείο της Ακρόπολης με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού συνέδρων και με τη παρουσία Αξιωματούχων του IW ,του Ρόταρυ, Ροταριανών προΔιοικητών και φίλων.
Το Συνέδριο τίμησε με τη παρουσία της η Πρόεδρος του IIW Dr Kapila Gupta η οποία κήρυξε και την έναρξη των εργασιών του. Προεβλήθη video  από το 1ο Συνέδριο της 247 Περιφέρειας ώστε να θυμηθούν τα παλαιότερα μέλη και να γνωρίσουν τα νεότερα την ιστορία της Περιφέρειας μας όπως μας προέτρεπε η IIW Πρόεδρος με το σύνθημα της χρονιάς της < ΄Αφησε μιά διαρκή κληρονομιά>.Μετά την ομιλία της Προέδρου του IIW ,η Διοικητής της 247 Περιφέρειας Ντέπυ Βαρότσου μίλησε για τον εθελοντισμό  με παράλληλη προβολή video για τον εθελοντισμό και ο ΄Ομιλος IW  Σύρου παρουσίασε το 9ο Ευρωπαικό Συνέδριο WOMEN for EUROPE που για πρώτη φορά ανέλαβε η χώρα και η Περιφέρειά μας.
Παρουσιάστηκε το ανθρωπιστικό έργο των Ομίλων της Περιφέρειας με τις ομιλίες των Προέδρων με παράλληλη προβολή powerpoint που είχε επιμεληθεί η Επιτροπη Ιντερνετ της Περιφέρειας,όπως και όλα τα video του Συνεδρίου.Ακολούθησαν οι εκλογές του νέου ΔΣ της Περιφέριας για το έτος 2018-2019 και οι Προτάσεις των Ομίλων.
Το μεσημέρι προσφέρθηκε από τον Οργανωτή ΄Ομιλο, Αθηνών-Βορρά, στις συνέδρους γεύμα στο Μερόπειο ΄Ιδρυμα .
Το βράδυ του Σαββάτου έγινε το Επίσημο δείπνο της Διοικητού στον ΄Ομιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.
Του Συνεδρίου προηγήθηκε τη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στις 6μμ σύγκλιση της Διοικούσας Επιτροπής και  του Συβουλίου προΔιοικητών της Περιφέρειας στο Ξενοδοχείο DIVANI ACROPOLIS,
με συμμετοχή της IIW  Προέδρου Dr Kapila Gupta και στη συνέχεια συνάντηση της με τις Προέδρους των Ομίλων της Περιφέρειας.
Το βράδυ της Παρασκευής έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο PIEDRA με γεύμα και μουσική συνοδεία τενόρων της Λυρικής Σκηνής.
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για την χρήση του διαδικτύου στο Inner Wheel από την επιτροπή Internet
Print Friendly, PDF & Email