34ο Πανελλήνιο Inner Wheel Συνέδριο

Στην Θεσσαλονίκη από 21 έως 23 Φεβρουαρίου 2020, διεξήχθη το 34ο Πανελλήνιο Inner Wheel Συνέδριο, με απόλυτη επιτυχία. Το Συνέδριο  διοργανώθηκε, με άπλετη φιλοξενία από τους Ομίλους Πανοράματος και Θεσσαλονίκης, με την ευαισθησία και επίβλεψη της Διοικητού, Ελένης Γιαννιδάκη.

Την Παρασκευή 21/2/2020, την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Διοικητού, Ελένης Γιαννιδάκη, προς τις συνέδρους, στο ξενοδοχείο Αστέρια του Πανοράματος Θεσσαλονίκης. Έπειτα, κρατήθηκε ένα λεπτό σιγής στη μνήμη της προδιοικητού, Ντέπυς Βαρότσου, κι προβλήθηκε ως μικρό αφιέρωμα ένα power point, από το έργο της Διοίκησής της.
Ακολούθησαν οι ομιλίες των Προέδρων των Ομίλων και πολλές εκπλήξεις από τη Διοικητή Ελένη Γιαννιδάκη, όπως η απονομή συγχαρητήριων πλακετών στις Προέδρους των Ομίλων και οι τιμητικές διακρίσεις στις Προδιοικητές και τις τέως Board Director. Επίσης, η Διοικητής, απέμεινε  ως ένδειξη τιμής στις συμμετέχουσες, ένα νόμισμα -χρυσός στατήρας, ακριβές αντίγραφο από την εποχή του Φιλίππου Β΄-, με τον ήλιο της Βεργίνας, ως σύμβολο της προσωπικής λάμψης και προσφοράς, της καθεμιάς στο έργο που επιτελεί μέσω του IW, δείχνοντας την αγάπη της και την εκτίμησή της προς όλες.
 Στη συνέχεια έγινε Αδελφοποίηση του Ομίλου Inner Wheel Θεσσαλονίκης της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος με τον Όμιλο Inner Wheel Κερύνειας, της 96 Περιφέρειας IW Κύπρου.
Ακολούθησε το δείπνο της Διοικητού και χορός για τις συνέδρους.

Το Σάββατο 22/2/2020, ήταν η επίσημη έναρξη του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου IW, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.
Την έναρξη κήρυξε η Διοικητής της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος, Ελένη Γιαννιδάκη, ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Πανοράματος,
Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και προβλήθηκε pp-video με το έργο των Ομίλων που δημιούργησε η Webmaster, Κατερίνα Κατσαούνη.
Ακολούθησε η πλούσια ομιλία της Α. Καθηγήτριας του ΑΠΘ, Μελίνας Παϊσίδου, με θέμα “Βυζαντινή Θεσσαλονίκη”.
Η Διοικητής ευχαρίστησε με ένα αναμνηστικό δώρο στην ομιλήτρια, μετά το πέρας της ομιλίας και ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στη Γενική Συνέλευση, που ακολούθησε πρόεδρος ήταν η Χριστίνα Αγγουριδάκη. Κύριο θέμα της Συνέλευσης ήταν η έγκριση από την ολομέλεια της πρότασης της Διοικητού, Ελένης Γιαννιδάκη, για την ίδρυση της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδος, εντός της παρούσας χρονιάς διοίκησής της. Από τη ΓΣ, αναδείχτηκε ομόφωνα και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος, για τη χρονιά 2020-21.  
Στο πλαίσιο της Συνέλευσης δόθηκαν πληροφορίες,  για το επόμενο Διεθνές IW Συνέδριο,  στην Jaipur της Ινδίας, στις 3-6 Μαρτίου 2021, με pp, που ετοίμασε, η επόμενη WM, Νέλλη Μπέλκη.
Η 2η ημέρα του Συνεδρίου ολοκληρώθηκε με ένα εξαιρετικά, φίνο gourmet γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου, όπου εορτάστηκαν και τα γενέθλια της Διοικητού.

Την Κυριακή  23/2/2020, η Διοικητής, Ελένη Γιαννιδάκη, ξενάγησε προσωπικά στη Θεσσαλονίκη τις συνέδρους.

Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη των διοργανωτών Ομίλων, και στις Προέδρους τους, Πανοράματος, Λίτσα Πασχαλίδου και Θεσσαλονίκης, Χρυσάνθη Λάλου Μπέτου, για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου. Πολλές ευχαριστίες για τα όμορφα δώρα, που ετοίμασαν για τις συνέδρους.

Μεγάλο το ευχαριστώ, για την Διοικητή μας, Ελένη Γιαννιδάκη, που με προσωπική φροντίδα, πήρε επάνω της μεγάλο μέρος του Συνεδρίου, θέλοντας, να δείξει σε όλες τις συμμετέχουσες, την εκτίμηση, την αγάπη και τη φιλία, που νιώθει για αυτές.

Print Friendly, PDF & Email