10η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση

Το 10ο Inner Wheel European Meeting πραγματοποιήθηκε από 7-10 Ιουλίου 2016 στο Palace Grand Hotel στο Βαρέζε στην Ιταλία, όπου μας υποδέχτηκε την πρώτη βραδιά ο Δήμαρχος του Βαρέζε.

Τη διοργάνωση του EM, η οποία κατά γενική ομολογία ήταν άψογη, ανέλαβε η Board Director Janet Dionigi. H Janet ήταν και Πρόεδρος του ΕΜ, ενώ Γραμματέας ήταν η Υπεύθυνη Καταστατικού του IIW Phyllis Charter. Στο ΕΜ συμμετείχε και η α.τ. Πρόεδρος του IIW Charlotte De Vos.

17 χώρες έλαβαν μέρος με 34 συνολικά εκπροσώπους. Αυστρία, Βέλγιο & Λουξεμβούργο,Γερμανία, Δανία, FAMAT( Γαλλία, Ανδόρα, Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία), Ελβετία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιταλία,Κροατία, Μεγάλη Βρετανία & Ιρλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ρουμανία, Σουηδία,Φινλανδία,Fyrom.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από την Εθνική Εκπρόσωπο 2016-17 Μάνια Παπαδοπούλου Φαλίδα και την τ. Εθνική Εκπρόσωπο 2014-16 Σίσσυ Αυγερινού-Λιούτα.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στις προτάσεις στο 17ο Παγκόσμιο συνέδριο του IIW στη Μερβούρνη, όπου η ελληνική πρόταση έτυχε θερμής υποδοχής από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Άλλα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν: Inner Wheel και Ευρωπαϊκό πνεύμα από την α.τ. Πρόεδρο του IIW Charlotte De Vos,

International Inner Wheel- Από ένα παθητικό θεατή σε έναν ενεργητικό πολέμιο του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων (από τη Sissel Hoihjelle Michelson- Νορβηγία)

Παρουσιάσεις με power points σχετικά με την ανάπτυξη του Inner Wheel στις:

Γερμανία (από τη Margareta Momkvist)

Ελλάδα (από τη Σίσσυ Αυγερινού)

Ισλανδία (από τη Kristjana Gudlaugsdottir)

Κροατία (από τη Sandra Neretjakovic)

Νορβηγία (από την Helene Marie Tolkildsen)

FAMAT (από τη Marie Francoise Pignard)

Fyrom (από την Αneta Peseva)

Τοποθέτηση όλων των εκπροσώπων στο θέμα: Επέκταση και βελτίωση του Inner Wheel. Το μέλλον της οργάνωσής μας. Πως οραματιζόμαστε το Inner Wheel το 2024.

Η όλη διοργάνωση ήταν άψογη και οι βραδιές στη Lago Maggiore και το Sacro Monte αξέχαστες σε όλες τις συμμετέχουσες στο 10ο ΕΜ.

Print Friendly, PDF & Email