Επίσκεψη στην Μάνδρα

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου με τη προΔιοικητή Ρούλα Παπαδοπούλου, την αμέσως τέως Διοικητή Γιάννα Γραβιά-Καλύβα και το σύζύγό της Κώστα,τη Πρόεδρο του Ομίλου IW Κηφισιάς Μαρία Γουλανδρή και τα μέλη του Ομίλου Ρένα Γεωργιάδη,Ελένη Παναγιώτου και Ιωάννα Τσέλιγκα, και την Αντιπρόεδρο του Ομίλου IW Χαλανδρίου Βιβή Κυπριώτη πήγαμε στη Μάνδρα Αττικής. 

Με τα αυτοκίνητά μας, με ένα φορτηγό -με είδη που προσέφερε ο Όμιλος Κηφισιάς  και ένα ημιφορτηγό με είδη που προσέφερε η Ρούλα Παδοπούλου και ο Ομιλος Ηλιούπολης- μεταφέραμε την ανθρωπιστική βοήθεια των Ομίλων iw Γλυφάδας, Κηφισιάς, Ηλιούπολης, Χαλανδρίου και Ιωαννίνων.Τα παραδώσαμε στο Δημαρχείο της Μάνδρας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Οι ΄Ομιλοι προσέφεραν ρουχισμό,τρόφιμα, είδη καθαρισμού, παπλώματα διπλά και μονά, παπλωματοθήκες, κουβέρτες υπέρδιπλες, μαξιλάρια, pampers ,γάλατα, χαρτιά κουζίνας,χαρτιά καθαρισμού, καθαριστικά, είδη καθαρισμού. Προσφορά της προΔιοικητού Ρούλας Παπαδοπούλου   εκτός από παπλώματα,κουβέρτες και πετσέτες, ήταν και ένα πλήρες παιδικό δωμάτιο με 2 κρεβάτια,καρεκλάκια,τραπεζάκι, συρταριέρα, 1 διπλός καναπές-κρεββάτι με δύο στρώματα, 1 διθέσιος  καναπές και 2 υπέρδιπλα παπλώματα.
 
Οι ΄Ομιλοι Αθηνών-Βορρά, Σύρου και Πάτρα-Europea έστειλαν βοήθεια απευθείας στη Μάνδρα.
 
Σας ευχαριστώ όλες για μια ακόμη φορά για την ευαισθησία που δείξατε και την συνεργασία μεταξύ σας, που οδήγησε σε αυτή τη σημαντική προσφορά.
 
Με Ιννεργουηλική  Φιλία
Ντέπυ Βαρότσου
Διοικητής 247 Περιφέρειας IW Eλλάδος