Μήνυμα Διοικητού

Αγαπητές φίλες,

Με ανάμεικτα αισθήματα παρέλαβα το διάδημα της Διοικητού, με το βάρος όλων των ονομάτων των άξιων προκατόχων μου. Αίσθημα χαράς και ευθύνης, που μου εμπιστευτήκατε αυτό το αξίωμα και αγωνίας για το έργο που αναλαμβάνω. Θέλω να τονίσω ότι παρέλαβα την κορδέλα από μια άξια διοικητή που δούλεψε με ζήλο επί δύο χρόνια, για τα ιδεώδη του Inner Wheel! 

 Σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω, να ανταποκριθώ στο αξίωμα και την τιμή που μου έγινε. 

Επιθυμώ να ενδυναμώσουμε τους Ομίλους  της Περιφέρειας μας , να προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου, για να στηρίξω τις προσπάθειες σας στις οποιεσδήποτε κινήσεις, που θα κάνετε  προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και όχι μόνο. Πιστεύω στην φιλία , πιστεύω στην αγάπη στον Συνάνθρωπο , πιστεύω στην κοινωνική βοήθεια και την αλληλεγγύη!  

Με γνώμονα το όλες μαζί μπορούμε « Together we can», ας κάνουμε μια εντονότερη προσπάθεια φίλες όλες μαζί ενωμένες με κρίκο τις αξίες του Inner Wheel, για να φέρουμε  μια μικρή αλλά αισθητή διαφορά στον χώρο, που κινούμαστε και που μας έχει ιδιαίτερα τώρα ανάγκη!

    Σας αγκαλιάζω  με αγάπη και φιλία, 

       Ελένη Γιαννιδάκη

Διοικητής της 247 Περιφέρειας IW Ελλάδος

 

Print Friendly, PDF & Email