Μηνύματα Παλαιών Εθνικών Εκπροσώπων

Σύνθημα Χρονιάς 2016-2017

Touch A Heart LogoΑνάπτυξη τού συνθήματος ‘’ΑΓΓΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ’’, όπως η Πρόεδρος του Διεθνούς Inner Wheel ,OLUYEMISI ALATISE,μας απέδωσε.

Το σύνθημα της χρονιάς αυτής αντλεί την έμπνευσή του από τον δεύτερο σκοπό της οργάνωσης μας , δηλαδή την ενίσχυση του ιδεώδους της προσφοράς.

Το ‘’Άγγιξε μια καρδιά’’ ,προτρέπει  στην καλοσύνη και στην θέληση για βοήθεια με γεναιόδωρη προσφορά  χρόνου, χρημάτων και των προσωπικών δυνατοτήτων.

Ο αληθινός σας πλούτος είναι το καλό πού κάνετε στον κόσμο.Ας είσαστε καλές με όλο τον κόσμο,να τιμάτε την ιδέα μιας παγκόσμιας κοινότητας, όπου ο ένας διαφυλάττει τον άλλον ,εξασφαλίζοντας βοήθεια,προστασία ,άνεση, ομορφιά και ειρήνη.Οταν προσέχετε τον εαυτό σας,φροντίζοντας το σώμα σας και τρώγοντας σωστά, αυτό ‘’αγγίζει την καρδιά’’ σας.

Ας προσέχετε τα λόγια σας.Τα λόγια δεν μπορεί κανείς να τα πάρει πίσω, όπως ένα αυγό που έσπασε δεν γίνεται ξανά.Ας φροντίζετε με αυτά πού λέτε να μην πληγώνετε τους γύρω σας ,αλλά ούτε και εσας τις ίδιες.

Το ‘’Άγγιξε μια καρδιά’’ αναφέρεται ακόμα στις σχέσεις με τους ανθρώπους, τα ζώα, τα φυτά και τον πλανήτη ολο.Μπορείτε να’’αγγίξετε μια καρδιά’’προσφέροντας ένα χέρι βοήθειας,περιμένοντας υπομονετικά στην σειρά σας,απαντώντας σ΄ένα τηλεφώνημα, κάνοντας μια χάρι ,ή ακόμα δίνοντας ένα χαμόγελο.Μπορείτε να ‘’αγγίξετε μια καρδιά’’ ακούγοντας σιωπηλά κάποιον να λέει αυτά πού έχει στην ψυχή του. Μέ μια ζεστή αγκαλιά. 

ΦΑΛΙΔΑ

Μάνια Φαλίδα , Εθνική Εκπρόσωπος 2016-2017