Μηνύματα Παλαιών Διοικητών

Αγαπημένες μου φίλες,

Η ιστοσελίδα της 247 Περιφέρειας του Inner Wheel Ελλάδος ξεκινά τη λειτουργία της σήμερα με νέα ανανεωμένη μορφή! Η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί πιστεύουμε ότι με την προσπάθειά μας αυτή θα γίνει ευρύτερα γνωστή η αγαπημένη μας οργάνωση Inner Wheel (Εσωτερικός Τροχός).Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ομίλους για την πολύτιμη συνδρομή τους στη συγκέντρωση του υλικού της ιστοσελίδας, η υλοποίηση της οποίας απαιτούσε τη βοήθεια όλων προκειμένου να υπερκεραστούν οι κάθε είδους δυσκολίες.

Η νέα ιστοσελίδα μας αρχίζει τη φετινή χρονιά 2016-2017 με το πιο συναισθηματικό ίσως σύνθημα “Touch a Heart” («Άγγιξε μια Καρδιά»), σε μια εποχή που χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν έντονη την ανάγκη κάθε είδους στήριξης (συναισθηματικής, οικονομικής ή/και κοινωνικής). Η 247 Περιφέρεια Inner Wheel Ελλάδος αποτελείται από 17 ομίλους σε όλη την Ελλάδα, που εργάζονται καθημερινά για να διαδώσουν τις ιδέες του ανθρωπισμού και του εθελοντισμού, χωρίς προσωπικές βλέψεις ή ιδεολογικά συμφέροντα.

Η προσπάθεια όλων μας είναι οι όμιλοι να ενισχύονται, ώστε να αυξάνουν τα μέλη τους και να ανανεώνουν τη σύνθεσή τους υποδεχόμενοι νέες ιδέες και ανθρώπους με όρεξη για συνεισφορά. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξάνεται ο κύκλος των δράσεών τους και κατά συνέπεια η αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων κάθε ομίλου. Τα παλαιότερα μέλη ας φωτίσουν το δρόμο να έρθουν τα νεότερα, για να μπορούμε να διατηρηθούμε μοναδικές και ενωμένες και να είμαστε πάντα αγαπημένες, κοιτάζοντας και στοχεύοντας ψηλά, και να δεσμευόμαστε με πίστη, συμπόνια και συνέπεια, ώστε να βοηθάμε και να δίνουμε ελπίδα, να πραγματοποιούμε τα οράματά μας και έτσι να κάνουμε τη διαφορά. Τελικά, με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να διαδίδουμε το όραμά μας, που είναι να ενδιαφερόμαστε για τον συνάνθρωπό μας μέσω της φιλίας, του υπηρετείν και της αλληλοϋποστήριξης.

Ας φροντίσουμε, λοιπόν, για το μέλλον της ανθρωπότητας, αξιοποιώντας δημιουργικά τη φιλία, ας δουλέψουμε μαζί και ας δώσουμε ελπίδα, με ενθουσιασμό για δράση. Ας προσπαθήσουμε για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο επικοινωνώντας και εκπαιδεύοντας, κάνοντας φίλους ξένους που ακόμα δεν γνωρίσαμε.Γιατί μαζί είμαστε δυνατότερες, κοιτάζοντας πέρα από τον εαυτό μας, δραστηριοποιούμαστε, ανοίγοντας την καρδιά μας και το σπίτι μας, διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και επεκτείνουμε το Inner Wheel. Με αυτόν τον τρόπο, υπηρετώντας και κατανοώντας τον πλησίον μας, βοηθάμε τα παιδιά να χαμογελούν, εργαζόμαστε για την ειρήνη μέσα από την αγάπη και τη συνεργασία και έτσι αγγίζουμε τις καρδιές των συνανθρώπων  μας.

Με εκτίμηση,

Γιάννα Γραβιά – Καλύβα

Διοικητής 247 Περιφέρεια

γιαννα