11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Στοκχόλμη

11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Inner Wheel

17-20 Mαΐου 2000 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας

 Πρόεδρος του  I.I.W.  Lillian Pettigrew

 Board Director Μαίη Αισώπου

“Το σύνθημα της χρονιάς «Reach out,  keep hope alive

Turn giving into living”

«Άπλωσε το χέρι, κράτησε την ελπίδα ζωντανή

Κάνε την προσφορά τρόπο ζωής»

Διοικητής Μαριάννα Μαλτέζου

 Εθνική Εκπρόσωπος Βιβή Στυλιανίδου

Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Συνέδριο είναι μία συγκλονιστική και μοναδική εμπειρία την οποία θα πρέπει όλες μας να ζήσουμε.

Οι εργασίες του Συνεδρίου προσφέρουν πολλές γνώσεις ως προς το τι είναι το International Inner Wheel και πως λειτουργεί.  Η Μαίη Αισώπου ως Board Director έκανε από το βήμα του Συνεδρίου μία σύντομη εισήγηση

Είχαμε αρκετές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με Aξιωματούχους του I. Ι.W. και αρκετά μέλη του  Ι.W. όπου τους δώσαμε τα πεπραγμένα και τις δραστηριότητες των ομίλων της Περιφέρειας καθώς και  βιβλία της πόλης των Αθηνών και διαφόρων ελληνικών νησιών που είχαμε προμηθευτεί από το Υπουργείο  Εξωτερικών και ΕΟΤ.

Ο Δήμαρχος της πόλης της Στοκχόλμης δεξιώθηκε τις συνέδρους στο Δημαρχείο της πόλης, ένα αριστουργηματικό κτίριο όπου γίνεται η απονομή των Βραβείων Νόμπελ, και όλες αισθανθήκαμε δέος στην σκέψη ότι από εδώ έχουν περάσει οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της ανθρωπότητος.

Προτάσεις που έγιναν δεκτές στο Συνέδριο ήταν

  • Το International Inner Wheel πρέπει να ορίσει ένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, που θα είναι υπεύθυνο για  θέματα του Οργανισμού που αφορούν τα Ηνωμένα Έθνη και κατά την διάρκεια του έτους της θητείας του, που θα συμπέσει  με το έτος της Παγκόσμιας Διάσκεψης των Γυναικών, να είναι Παρατηρητής στην Διάσκεψη εκπροσωπώντας το International Inner Wheel.
  • Κοινωνικό Έργο. Σε κάθε Παγκόσμια Διάσκεψη, το International Inner Wheel θα ορίζει ένα Κοινωνικό Έργο το οποίο θα υποστηρίζεται από τους Ομίλους του International Inner Wheel σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Βραβείο Margarette Golding. Καθιερώνεται η απονομή ενός βραβείου στο όνομα της κας Oliver (Margarette) Golding ιδρύτριας του Inner Wheel, παρόμοιο με την υποτροφία του Ρόταρυ, Paul Harris Fellow.
Print Friendly, PDF & Email