Τα νέα μας

Χρυσό βραβείο στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού

Τον Ιούλιο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2022 η Ομοσπονδία Inner Wheel Ελλάδος τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο για το έργο της!

Συγκεκριμένα, διακριθήκαμε για τη σημαντική προσφορά βοήθειας στους Ουκρανούς πρόσφυγες, έργο που υποστηρίχτηκε απ’ όλους τους ομίλους της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδος, κατά τη θητεία της τέως Διοικητού Ελένης Γιαννιδάκη.

Η νυν διοικητής της Ομοσπονδίας IW Ελλάδος Ελένη Παναγιώτου παρέλαβε το βραβείο, εκφωνώντας την παρακάτω ομιλία:

“Εκπροσωπώντας ως Διοικητής την Ομοσπονδία IW Ελλάδας, σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο αυτό! Είναι επικρότηση προσπαθειών τριών εξαιρετικά δύσκολων χρόνων να τηρηθούν οι δεσμεύσεις όλων των Ομίλων της Ομοσπονδίας.

Γιατί, εκτός της βοήθειας που προσφέραμε στους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Ελλάδα, δράση για την οποία βραβευόμαστε σήμερα, κάθε ένας από τους 15 Ομίλους έχει πάγιες υποχρεώσεις και στόχους που βάζει κάθε χρονιά. Τα έσοδα μας προέρχονται από εκδηλώσεις που ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν αυτά τα χρόνια, όμως, παρόλες τις δυσκολίες, στηρίξαμε όπως πάντα Συλλόγους ΑΜΕΑ, Γηροκομεία Απόρων, Ορφανοτροφεία, Κοινωνικά Παντοπωλεία, συμβάλλαμε σε Νοσηλείες παιδιών στο εξωτερικό και όπου ζητήθηκε βοήθεια…

Το βραβείο αυτό μας εμψυχώνει να προσπαθήσουμε περισσότερο και την επόμενη δύσκολη χρονιά.

Σας ευχαριστώ πολύ!”

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας του Inner Wheel Ελλάδος!

Μετάβαση στο περιεχόμενο