Οι δράσεις μας

Το Inner Wheel κατά το διάστημα 2020-22 εν μέσω Πανδημίας κατάφερε να πραγματοποιήσει συνολικά 125 δράσεις.

Οι 15  Όμιλοί μας σε όλη την Ελλάδα κατάφεραν πραγματοποιήσουν 87 δράσεις προσωπικής προσφοράς συνολικής αξίας 25.000€ . Όλες μας οι δράσεις γίνονται πάντα με γνώμονα τους άξονες του διεθνούς Τριετούς Κοινωφελούς Προγράμματος δηλαδή Υγειά – Ενδυνάμωση -Εκπαίδευση – Ευκαιρίες και του Θέματος της Κάθε Χρονιάς. Συνολικά καταφέραμε να στηρίξουν 20 οικογένειες ή συμπολίτες μας σε ανάγκη και να ενισχύσουμε  36 Οργανισμούς & Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα

Όλες μαζί με τον συντονισμό της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδος ενώσαμε τις δυνάμεις μας και σε 3 Πανελλαδικά projects συνολικής αξίας 9.220€!

  • Βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού στους σεισμοπαθείς τις Ελασσόνας και του Τυρνάβου.
  • Δωρεά δύο ψυγείων στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης για την παιδική πτέρυγα «Στοργή» .
  • Βοήθεια στους Ουκρανούς πρόσφυγες που φτάνουν στην χώρα μας εξοπλίζοντας τις Δομές Σχιστού Αττικής και Σερρών με είδη πρώτης ανάγκης και ιματισμό.

Και δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας εκτός από την κοινωνική προσφορά είναι και να προάγουμε την παγκόσμια κατανόηση μεταξύ των μελών διαφόρων χωρών ανταλλάσσοντας απόψεις και σχεδιάζοντας δράσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Στο διάστημα 2020-22 πραγματοποιήσαμε 10 τέτοιες δράσεις όπως η τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε μεταξύ των Μεσογειακών Χωρών με θέμα τις επιπτώσεις του COVID 19 στη ζωή των γυναικών, διδυμοποιήσεις με Ομίλους του εξωτερικού με σκοπό την από κοινού δράση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, πραγματοποιήσαμε και 28 δράσεις που προάγουν και ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των μελών μας. Διαδικτυακές ομιλίες για θέματα της σύγχρονης εποχής όπως η «Έμφυλη Βία», «Την αρχή έκανε η Σοφία Μπεκατώρου . – Από εδώ και πέρα τι;» και  «Innerwheelers & Ευτυχία! Γίνεται;» καθώς επίσης και διομιλικές επισκεψεις και συναντήσεις για γνωριμία των μελών μας.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο